NYHEDER

Kennel Strong Point

Gammel Dansk Hønsehund

 

4. APRIL 2017 - SIDEN SIDST ...

 

Alle søndage i marts er gået med marktræning i gdh-klub-regi. Selma har virkelig fået trykket den af, og når man så også får fugl i næsen, bliver det ikke bedre.

 

Selmas halvsøskende Tea og Hannibal var også med. Skønt at se jer i marken!

 

Hannibal, eller Strong Point Baltasar, er blevet jagtligt vurderet og gjorde det superflot, og han er dermed den anden fra vores B-kuld, som er klar til avl. Stort tillykke til Hannibal og hans familie.

 

I får et par billeder fra de fine dage.

Selma og Mads er sendt af sted
SP Baltasar / Hannibal
Tycho og Selma

27. FEBRUAR 2017 - SÅ ER VI I GANG ...

 

Nu er det vist på tide at få fløjtet 2017 i gang her på hjemmesiden.

 

Kort fortalt er januar gået med et par hanejagter og en enkelt trykjagt.

 

Februar har bl.a. budt på et dejligt besøg af Selmas halvbror Balder, som var her i vinterferien. Hundene havde en fest, og det havde vi andre selvfølgelig også.

 

Vi har også været en tur omkring Anja og hendes kaningård sammen med bl.a. halvbror Hannibal. Hannibal var dybt fascineret af de langørede og kunne egentlig godt tænke sig at komme helt tæt på dem. Selma var en haj i kaningården, så nu må vi se, om de fine takter også holder på marken. Vi siger mange tak til Anja for en rigtig god dag med mange bramfri kommentarer. Vi kan godt lide det!

 

Og i går startede vi så på marktræning i gdh-klub-regi sammen med Selmas halvsøstre Tea og Olga og andre gode gdh-venner på Møn. Alle havde en rigtig god dag, der bød på både hår- og fuglevildt. Skønt at se hundene i aktion og i det hele taget bare at være sammen med vores hvalpe og deres mennesker igen. Alle så ud til at være i deres rette element, selvom dagen til tider var meget våd og kold, og lerjorden klæbede til støvlerne på de tobenede. Vi siger tusind tak til Peter, som igen i år havde sørget for fine terræner.

 

Selma er glad og tilpas, og nu venter vi så bare på, at Selma går i løbetid, så vi kan køre op til Dalton og Christian og Aase i Nordjylland. Sidst i marts/først i april regner vi med, at Selma bliver løbsk, men nu må vi se, hvornår det passer damen. Mere om det senere.

 

I får lige nogle billeder.

Balder
Tea
Selma til venstre og Tea til højre
Balder
Hannibal i kaningården
Stine og Nina holder hundetøserne

_____________________________________________

Kennel Strong Point Copyright © All Rights Reserved