NYHEDER 2015
Ronja for fuld udblæsning

4. DECEMBER 2015 - ENDNU ET HD-RESULTAT OG ROSINERNE I PØLSEENDEN ...


I forgårs kom Olgas resultat, og hun har C/A, dvs. HD-C. Dermed er Olga godkendt til avl mht. HD ligesom sine tre søskende, og det er vi rigtig glade for.


I dag var det så Alma og Balders tur som de sidste to hvalpe her i Danmark. Spiloppen Balder gik lynhurtigt omkuld og vågnede lige så hurtigt op igen. Alma skulle lige have lidt ekstra tid. En ægte gdh-prinsesse!


Der er også blevet beregnet HD-indekser for december. Hannibal, Takao og Teas indekser steg pga. deres HD-status. Indekserne justeres igen i næste måned, når alle seks resultater foreligger, og derefter hver måned i takt med de nye resultater, der registreres i racen.


Hannibal og Takao røg op på 119 og Tea på 118. Olga, Alma og Balder steg til 115 pga. deres søskendes resultater. Vores egen halvsøster Selma fik også glæde af det, eftersom hendes indeks steg til 117. Racens gennemsnit er 100 og beregnes løbende, bare lige for at sætte al den her talsnak i perspektiv.


Nu krydser vi så meget fingre for de sidste to resultater.

Alma er ved at vågne
Balder er vågnet
Takao og Søren
Takao

16. NOVEMBER 2015 - HD-FOTOGRAFERING AF B-KULDET ...


I sidste uge blev B-kuldet 18 måneder, og så er det jo tid til HD-fotografering.


Vi er startet i dag med Tea, og så følger Takao efter på onsdag og Hannibal og Olga på fredag. Balder og Alma støder til 4. december.


Det var skønt at se Tea igen. Tea lignede sig selv på alle måder og havde endda overskud til at kravle op i favnen og give en krammer, da hun var ved at vågne op. Tak for det, Tea!


Vi krydser fingre for et godt resultat!

Hannibal
Alfred

5. JUNI 2015 - SØSKENDEWEEKEND ...


I sidste weekend passede vi Selmas bror Ludvig, og så kom halvsøster Alma også lige forbi. Skønt med tre hunde i haven og på marken igen, syntes Selma og vi.


Søndag tog vi på langfart til Älmeberg Björkängen i Småland i Sverige og Selmas søster Ronja, bassethunden Balder og Nanna, selvfølgelig. Selma og Ronja fik leget, løbet i skoven og ikke mindst hilst på hanen Hansen og katten Madame. Hansen og Madame var et nyt bekendtskab for Selma, og det gik rigtig fint.


Alt i alt en fantastisk dag i godt selskab med dejlig mad. Tak for det!

Alma og Tea med familier

9. MAJ 2015 - AFSKED MED AMANDA ...


Vores egen skrubsak, vores klippe og Amandamor er her ikke mere. De sidste par dage frem mod fredag den 17. april gik det meget hurtigt ned ad bakke, og så vidste vi, at tiden var inde til at sige farvel til Amanda.


Amanda var en drøm, der blev til virkelighed.


Vi havde længe ønsket os en tæve af de samme linjer som vores første hund Frida, så da Ronja i det nordjyske skulle parres med Fridas kuldbror Kaiser, sprang vi til. Vi var oppe hos Gunnar og Else i Tårs flere gange for at kigge, men vi var egentlig aldrig i tvivl om, at det skulle være pigen med perlekransen.


Allerede i hvalpegården gik Amanda på med krum hals. Hun var den af hvalpene, der stod forrest ved døren, når de skulle lukkes ud, og hun tumlede frygtløst med sin mor Ronja, også selvom der godt kunne falde øretæver af.


Det var med den bagage, Amanda flyttede ind hos os her på gården. Derfor mødte Amanda også Silas i øjenhøjde fra den første dag, og alt, hvad Silas gjorde, ville hun også. Hvis han løb ud i vandhullerne, skulle hun selvfølgelig med, og så kunne hun sætte sig ned derude i vand til halsen og kigge på ham. Hvis der skulle gås tur, stod hun selvfølgelig forrest ved havelågen. De to blev meget hurtigt sjældent gode venner.


Amanda havde selvtilliden i orden og sin egen mening om, hvordan tingene skulle gøres. Som lille insisterede hun på at apportere med aflevering til favn, og det vil altså sige Amanda MED apporteringsemnet i munden. Hvis hun ville fortælle os noget, brugte hun sit korte kommandobjæf eller en stille brummen. Hun havde sine faste ritualer. Når vejret var varmt, satte hun sig op i hundenes badekar for at køle af. Hun kunne også springe lige op fra alle fire og give én et kys på kinden eller op i vindueskarmen for at holde øje med vejen.


Amanda kom tidligt med på jagt og kvitterede fra start. Hun var Tychos trofaste jagtkammerat både på småjagter og godsjagter. Hun var en modig og vedholdende jagthund, som man altid kunne kende på galoppen og halen, der kørte konstant. Hun var tilpas i alle elementer. Hun var kvasdyngernes dronning og gik heller ikke af vejen for at springe i et vandhul i november i 2 graders varme og iskold, silende regn, hvis der var ænder, der skulle sendes på vingerne.


Sammen med Amanda fik vi opfyldt endnu en drøm, nemlig at få hvalpe. Amanda fik to fine kuld, det første i 2012 og det andet i 2014. Så Amanda er her heldigvis stadig.


Vi nyder hver dag vores egen Selma, som er fra Amandas første kuld, og som voksede op med Silas som legekammerat og sin mors ro og stabilitet som sit faste fundament. Og slægtskabet fornægter sig ikke.


Vi har begravet Amanda på højen, hvor hun tålmodigt kunne blive ved og ved, indtil hun fik naglet mangen en fasan, der troede, den kunne undslippe hende i slåenkrattet. Det kunne de ikke.


Vi lægger flere billeder på Amandas side lidt senere. Se den her.

På post
2007 Amanda på havebordet

Kennel Strong Point

Gammel Dansk Hønsehund


16. DECEMBER 2015 - NYT, NYT OG NYT ...


Vi starter bagfra. I går kom de sidste HD-resultater til B-kuldet i denne omgang. Balder har fået HD-A og Alma HD-C, dvs. at alle hvalpene i kuldet på nær Alfred i Sverige er klar på HD-fronten. Vi ønsker stort tillykke og er så glade for, at alle er kommet gennem nåleøjet. Nu venter vi spændt på, at indekserne bliver justeret til januar.


I søndags, på luciadag, havde vi pakket bilen, og så gik turen til de smålandske skove og Selmas søster Ronja. Torben og Nanna havde inviteret på skovfuglejagt, og det siger man jo ikke nej til. Vi fik ingen fugle på tasken, men sikke en dag! Selma og Ronja fik rigtig trykket den af, så meget, at det ikke var helt nemt at tage billeder af dem. Dagens traktement startede med hjemmegjort luciabrød og sluttede af med ditto elggryde. Desserten var smålandsk ostkaka med hjortronsylt. Så har man da vist været i Sverige!


Tusind tak for en forrygende dag, både ude og inde!


Og i lørdags havde vi besøg af Selmas halvsøster Tea og hendes familie. Vi gik en god tur ud over markerne, hvor Tea også rigtig kom omkring i det ene andehul, og sluttede af inde i varmen med hjemmebag og hygge. Hundene tyggede ben om kap, og vi andre gik løs på kagerne.


Tusind tak for besøget til Tea og Jeppe, Signe, Ida og Ane, der havde lavet en meget fin gdh-nøglering. En særlig tak for den.

Tea i andehullet
Mellem såterne

28. NOVEMBER 2015 - DE FØRSTE HD-RESULTATER ...


I går fik vi de første HD-resultater, og de er rigtig gode!


Hannibal har HD-A, Takao har HD-A, og Tea har HD-A.


Olgas HD-billeder er ikke blevet bedømt i denne omgang, men kommer forhåbentlig med i næste ombæring.


Vi takker og bukker og ønsker stort tillykke til de første tre med de fine resultater og krydser fingre for de sidste fire.

Ronja
Selma på isen

20. NOVEMBER 2015 - OLGA OG HANNIBAL PÅ BRIKSEN ...


I dag var det Olga og Hannibal, der skulle for. Der var stor begejstring over gensynet hos både hunde og mennesker, så stor, at dyreklinikken vist blev sat lidt på den anden ende.


Da det hele var vel overstået, stod den selvfølgelig på opvågning, som I kan se på billederne. Sjovt nok var det første 'livstegn' hos både Olga og Hannibal en markant logren med halen. Den er åbenbart ikke sådan at bedøve.


Vi krydser fingre igen igen for gode resultater.


Så mangler vi kun Alma og Balder, som er på 4. december, og så selvfølgelig Alfred i Sverige.

Hannibal  og Lea
Olga og Marius

18. NOVEMBER 2015 - SÅ BLEV DET TAKAOS TUR ...


I dag er Takao blevet HD-fotograferet.


Vi fulgtes ad, for vi er jo næsten naboer. Takao har masser af energi, så han sprang ind i Selmas hundebur, som om han aldrig havde bestilt andet. Det var næsten som at se hans mor Amanda.


Da vi skulle hjem, skulle han lige have lidt hjælp til at komme ind i bilen, men hjemme på matrikelnummeret var det all systems go igen. Tæt på, i hvert fald.


Vi krydser fingre for et godt resultat. Endnu engang.

Tea giver en krammer
Tea får en haps

25. OKTOBER 2015 - JAGTSÆSON, FØDSELSDAG OG FERIEBARN ...


Jagtsæsonen er godt i gang, og Tycho og Selma har allerede været af sted flere gange.


Halvbror Alfred og Lasse havde inviteret på jagt nord for søen, og vi kan kun sige, at Tycho og Selma havde en fantastisk dag i dejligt selskab. Selma fik også demonstreret sine apporteringsevner, og det i skarp konkurrence med to F1-labradorer. Tusind tak for en forrygende dag!


Den 16. oktober fyldte Selma og hendes søskende tre år. Vi har hørt fra flere af dem, og vi kan forstå, at det stadig går rigtig godt med dem alle sammen. Mange tak for de fine hilsener og billeder.


Vi fejrede dagen sammen med halvbror Balder, som vi passede i efterårsferien. Balder er en dejlig spilop, der virkede, som om han kunne huske det hele, da han kom. Balder går fra 0 til 100 på et splitsekund, men vi skal hilse at sige, at det går lige så hurtigt den anden vej. Han var med andre ord i sit rette element både i mosen og i sofaen.

Balder i mosen
Tycho og Selma ved søen

20. SEPTEMBER 2015 - DKK-UDSTILLING I HILLERØD ...


I dag har Selma og hendes halvsøster Alma været på udstilling i Hillerød. Selma er faktisk højløbsk i de her dage, så vi var lidt spændte på, hvordan det ville gå, men end ikke styrtregn kunne spolere dagen ... helt. Selma var ikke imponeret, da det virkeligt tog ved, og det kan man vist godt se på billedet nedenfor.


Selma fik Excellent plac. 2 CK i åben klasse.


Alma fik Excellent plac. 1 CK i juniorklasse og blev derfor Københavns Junior Vinder med fin roset og kan nu sætte KBHJV15 foran sit navn. Alma opfylder dermed også gdh-klubbens krav til udstillingspræmiering for at indgå i avl.

 

Stort tillykke til Alma og Rikke og Rasmus.

Alma bedømmes
Selma skutter sig

6. SEPTEMBER 2015 - MARKTRÆNING OG RINGTRÆNING ...


Siden sidst har vi været til marktræning på Stevns, og her var Selmas halvbror Hannibal også med. Høsten har drillet i år, så markarbejdet havde fået fuglene til at skifte matrikelnummer, men harerne var hjemme. Selma fik vist respekt for hare tre gange, og det er nye tider, og Hannibal fik selvfølgelig også hilst på de langørede, og det med sømmet i bund.


Vi har også været til ringtræning et par gange, og det synes Selma altså, er opreklameret. Hun vil meget hellere bare hilse på alle hundene og menneskerne ...


Her får I nogle billeder, også et par af Selmas bror Arthur fra familiedagen, som Skovbasserne Jørgen og Karin har givet os.


Tusind tak!

Hannibal og Selma
Arthur henter due
Selma til ringtræning
Arthur

16. AUGUST 2015 - FAMILIEDAG ...


Søndag holdt vi familiedag her på gården i gdh-klub-regi. Dagen startede, lad os bare sige det lige ud, med øsregnvejr og bulder og brag, men det er vist efterhånden ved at være tradition. Morgenmaden blev derfor indtaget i laden.


Så blev det heldigvis opholdsvejr, og så gik det løs med apportering af duer og kanin og også ænder i vandhullet. Efter frokost og specielt indkøbt kage i dagens anledning rundede vi af med blodspor, og det endda i strålende solskin.


Vi siger mange tak for besøget til vores helt egne hvalpe og deres familier, og det er Arthur og Ludvig, som er Selmas kuldbrødre, og Alfred, Takao og Hannibal, som er Selmas halvbrødre fra sidste sommer.


Vi siger også mange tak til Rikke og Rasmus, som kom uden Alma, der var løbsk, og tog sig af Selma, mens vi andre havde travlt med at afvikle dagens aktiviteter.

Takao
Selma med krikand
Ludvig
Tre kuldsøskende

8. AUGUST 2015 - SOMMERFERIE ...


Så er sommerferien ved at klinge af. Vi har trænet apportering herhjemme og respekt for hare på marken, og dem har vi mange af, som man kan se på det nederste billede.


Vi har også haft flere dejlige hundebesøg, både af Selmas halvsøster Alma og fætter Ronnie og hans nye lillebror Saki, og så har vi været et smut omkring Leon og hanhunden Marcus.


Selma og Alma sprang i bølgerne i Arresø på hver sin måde. Selma var ude på det store togt, hvilket man måske kan fornemme på billedet på forsiden. Ronnie og Saki fik gjort haven usikker og leget igennem med Selma, og Marcus og Selma fik blandt andet skabt røre i åen ved Solrød.


Her lidt billeder.

Selma på vej hjem
Saki og Selma
Alma tager pinden
Selma og Marcus i åen
Harer og gæs på marken
Ludvig og Selma venter på Alma
Ronja
Leger med Alma
På skovvejen

13. MAJ 2015 - B-KULDET FYLDER 1 ÅR I DAG  ...


Vi havde taget forskud på dagen og inviteret til fødselsdagskomsammen i søndags, den 10. maj.


Alle hvalpene og deres familier kom, lige på nær Alfred, som havde andet på programmet. Tusind tak for jeres hilsen og billedet af Alfred. Han har vist noget med vinduer ligesom sin mor. Vi satser på at holde et efter-fødselsdagskalas snarest!


Vi startede i haven, og vi tror faktisk, at hvalpene kunne kende både den og Selma. Der havde de jo også tilbragt mange timer sammen i solskinnet sidste sommer.


Bagefter gik vi ud på marken, hvor der blev lagt blodspor til alle. Vi sluttede af i vandhullet, hvor en mosegris meget passende cruisede rundt og fik alle tændt gevaldigt op. Der blev kastet dummier, duer og ænder, og Selma var flink til at hente det, som ikke lige kom helt med ind.


Dagen blev rundet af i haven med kaffe og kage og et forsøg på at tage et gruppebillede. Det er nemmere sagt end gjort.


Tusind tak til Tea, Alma, Olga, Takao, Hannibal og Balder og deres familier, fordi I kom!


Vi glæder os til at se jer igen om et år, og forhåbentlig også inden.

Brødrene hilser
Tea og Jeppe går spor
Alfred
Amanda 8 uger
Amanda har overtaget
Amanda rejser fugl i roer
Amanda tager sporet
Vagtposter
Takao og Hannibal
Balder på vej ud
Olga
Hannibal
Lille Amanda kigger på Silas
Badenymfen Amanda
2015 smukke Amanda

11. APRIL 2015 - ALMA PÅ BESØG ...


I går kom Alma og Rasmus og Rikke forbi. Hundene tog sig en spæner i haven, inden vi gik ud i mosen. Her blev Alma ret fortrolig med det våde element. Vi blev faktisk trakteret med indtil flere æresrunder. Og så fik Amanda og Selma også vist Alma, hvor bekkasinerne holder til, og hvordan man håndterer dem.


Tusind tak for besøget!

Alma
Alma giver den gas

8. APRIL 2015 - AMANDA 8 ÅR ...


I dag fylder Amanda 8 år. Tænk engang!


Amanda giver den stadig gas i mosen, hvor hun i den grad har taget på bekkasinerne i vandhullerne.

Alma og Selma
Alma i vandhullet
Amanda

6. APRIL 2015 - BESØG HOS ALFRED ...


I lørdags var vi på besøg hos Alfred (Benjamin), der nyder livet i Limhamn sammen med sin familie.


Amanda og Selma var selvfølgelig også med, og gensynsglæden var stor hos både to- og firbenede. Det kan man vist godt se

på billederne.


Hundene fik leget i haven og patruljeret havehegnet på bedste vis, og Amanda fik demonstreret sit kommandobjæf,

da vandskålen var tom.


Tusind tak for dejlig mad og for, at vi måtte komme.

Der hilses
Alfred
Hilser på Amandamor
Alfred har pinden

27. MARTS 2015 - TEA PÅ BESØG ...


I søndags havde vi besøg af Tea (Benedikte) og hendes familie. Vi havde ikke set Tea siden sidste sommer, så hun var jo vokset lidt. Men Tea tager man ikke fejl af. Hun er stadig sig selv, klog, glad og meget aktiv.


Jeppe og Tea går til træning i Greve Jagtforening og havde samme formiddag været til dressurprøve. 31 point blev det til ud af 40 mulige, så det var flot. Og der er mere i vente, for Tea starter på apporteringstræning midt i april.


Vi gik en god, men lidt kold tur for menneskerne helt ud til søen. Hundene fik heldigvis løbet igennem, og Amanda og Selma sprang i hovedkanalen og svømmede over og søgte ind i den gamle tørvemose. Og Tea fulgte med som det naturligste i verden. Hvor svært kan det være?!


Hjemme i haven blev der leget igennem. Det så faktisk ud, som om Tea kunne huske det hele. Tea kastede sig straks over plydsfasanen, men hun fik selvfølgelig også tiltusket sig Selmas plydskat, inden hundene kom ind i varmen og gik omkuld, næsten, i stuen.


Vi siger tusind tak for besøget og de fine tegninger fra Ane og Ida, som nu hænger på køleskabet.

Tea
Tea i fart
Tea
Tea vil have plydskatten

14. MARTS 2015 - MARKTRÆNING OG TURE I MOSEN ...


Siden sidst har den stået på marktræning i gdh-klub-regi. Det foregik bl.a. på Gjorslev Gods og hos Bjarne.

Vi siger tak til Bjarne for dejlig morgenmad og gode terræner og for godt selskab til de andre deltagere.


Dagene var henholdsvis kolde og blæsende og kolde og våde, så der var rigelig brug for dækkenerne, mens vi ventede på, det blev vores tur. Både Amanda og Selma var med, som I kan se. Selma fik langt om længe stand for parhøns (altså agerhønsepar for uindviede), og når situationen så bliver afviklet på bedste vis, er det jo stort. Dem har vi godt nok ledt efter længe til Selma.


Selma blev løbsk sidst i februar, og det satte en stopper for træningen med alle de andre gdh'er og gdh-forårsmarkprøven i Jylland. Heldigvis er der både fasaner og nu også bekkasiner til at træne videre på herhjemme. Og derudover leverede Amanda og Selma søreme også stand og sekundering for parhøns ved læbæltet her senest. Det var godt at se dem på ejendommen igen.


Vi har også haft besøg af vores hundeveninde Lisbeth, som kiggede forbi med braccoerne Asti og Marco. Vejret var desværre ikke til billeder, så dem må I tænke jer til. Tusind tak for besøget.

Mens vi venter
Lise med Selma og Troels med Luda
Amanda
Selma
Amanda har stand
Vådt gruppebillede
Amanda på strandengen
Selma

6. FEBRUAR 2015 - INDEN SNEEN SMELTER HELT ...


Vi har lige nået at få indviet vores nye kamera, mens det stadig lignede vinter. Her nogle smagsprøver.

'cause we're happy
Amanda
Selma i trav
Amanda giver den gas

2. FEBRUAR 2015 - RINGTRÆNING, UDSTILLING OG BESØG ...


Den 17. januar afholdt vi ringtræning i gdh-klub-regi her på gården. En lille skare mødte op, heriblandt 'vores egen' Alma, der var med på en kigger og snart fik luret, hvad det gik ud på, som I kan se. Dagen var kold og blæsende, men vi fandt nogenlunde læ på marken og fik trænet igennem og sluttede af med en tur i mosen og kaffe/kage. Vi siger tak til Hasso, Paw, Ronnie og Alma og deres mennesker for en meget hyggelig dag.

Alma
Familietræf
Stå!
Amanda

Den 20. januar var jeg omkring Arthur, Selmas kuldbror. Og Arthur kunne kende mig med det samme, og så bliver man jo glad. Arthur lignede sig selv, stor og stærk og flink og kærlig og fuld af fis. Arthur nyder livet sammen med familiens to andre hunde, og så har han haft en dejlig jagtsæson. Det lover rigtig godt for de kommende år. Tak, fordi jeg måtte kigge forbi.

Goddaw
Arthur

Og så blev januar rundet af med et flot udstillingsresultat til Selmas kuldbror, Tyr. Lars og Tyr havde taget turen fra Fyn til 5-klub-udstillingen i Uldum i Jylland, og her blev det til en meget fin dommer-kritik og præmieringen 'Excellent ÅK Plac. 1 CK 2. BHK', dvs. samlet set næstbedste gdh-han for ikke-indviede. Vi ønsker stort tillykke til Lars og Tyr.

Tyr

12. JANUAR 2015 - FARVEL TIL 2014 OG GODDAG TIL 2015 ...


2014 sluttede med både godt og trist. Vi begynder med de gode ting.


Jagtsæsonen 2014 blev rundet af med gode oplevelser med Amanda og Selma. Frank og Balder (Baldrian) havde inviteret på jagt, så Tycho og Selma var af sted og havde en rigtig god dag. Vi siger mange tak for invitationen.


Amanda måtte desværre blive hjemme pga. løbetid, og det passede hende ikke, men så diskede vi op med nogle små tøsejagter herhjemme som plaster på såret.


Amanda og Selma i lavningen
Inden jagten

Vi nåede også at have besøg af Alma (Barbara) inden jul. Og sikke et! Alma spurtede simpelthen rundt med Selma og Amanda i mosen og endte endda med at galoppere rundt i vandet i den store lavning, som havde hun aldrig bestilt andet. Billederne er ikke voldsomt gode, men vejret var heller ikke med os.


Vi har modtaget de fineste billeder af Alfred (Benjamin) i Sverige. Alfred stortrives, kan vi se, og vi glæder os til at se ham og hans familie snart.


Tea (Benedikte) var med på jagt for første gang i november, og det gik selvfølgelig super godt. Tusind tak for de gode nyheder og de dejlige billeder.

Tøserne i lavningen
Alma på bagsædet
Tea på frijagt
Alma i galop
Ludvig og Alfred til Nobel-middag
Tea i Sverige

Vi har også nået at hilse på Selmas kuldbror Tyr (Ambrosius), som var 'sexturist' i Birkerød. Tyrs udkårne Thea blev løbsk en måned før tid, så parringen skulle finde sted 23.-26. december. Ikke den bedste timing for menneskerne, men det tog Thea sig selvfølgelig ikke af - man er vel en gdh-prinsesse - så Lone og Thea fik lov til at låne Tyr med hjem. Og det havde Tyr ikke det fjerneste imod, kunne vi se. Man kan vist roligt sige, at han havde smidt slæwerne ind! Det var skønt at se Tyr igen, og vi krydser fingre for, at Thea gemmer på en sød hemmelighed.


Vores egen julejagt løb af stabelen d. 27. december i strålende solskin og med frost og sne i luften. Det betød selvfølgelig, at der ikke blev nogen afsluttende andejagt, men en dejlig dag blev det nu alligevel. Olga (Beatrice) og vores gamle ven Peter var også med, og vi kan kun sige, at der var fuldt knald på Olga. Det var dejligt at se og helt som forventet!


Billederne taler for sig selv.

Julejunges mose
Amanda i mosen
Jagten slutter
Efter såten
Olga i en stille stund
Paraden

Og nu til vores triste nyhed ...


Amanda fik desværre konstateret lymfekræft lige op til nytår. Amanda var begyndt at kløjes i sin mad, når hun var 2/3 henne, og det viste sig at være en tumor, og ikke et fremmedlegeme, som trykkede på luft- og spiserør.


Det kan ikke kureres, så vi har sammen med vores dyrlæge valgt at sætte Amanda på prednisolon. Det har heldigvis fået tumoren til at svinde helt ind. Det virker en tid - hvor længe afhænger af mange faktorer, og vi håber selvfølgelig på, at Amanda sprænger alle kendte tidsrammer - og den tid bliver med Amandas livskvalitet i fokus.


Nu rykker vi sammen og nyder dagene med Amanda og Selma. Den tid, der går godt, kommer, som bekendt, ikke dårligt tilbage. Lige nu er Amanda, som når Amanda er allerbedst. Fuldt skrald på marken og i mosen og sjov og kærlig og med masser af personlighed.

Tycho med tøserne
Amanda
Amanda hilser på Fatter
Selma på gravhøjen

2015 startede dejligt livsbekræftende med, at vi passede Selmas kuldbror Ludvig (Amadeus) i nogle dage. Gensynsglæden var stor, da Ludvig vendte 'hjem' igen. Han og Selma styrtede simpelthen rundt ude i haven lige fra start af, ligesom det også blev til nogle gode ture i mosen med Selma og Amanda og sofahygge med Fatter, som da Ludvig var lille. Se selv.


Stillingskrig
Ludvig ser tv
Ludvig i mosen
Ludvig
familiefoto

_____________________________________________

Kennel Strong Point Copyright © All Rights Reserved